Kut NS. (cc @NS_Online)

Het is 5 augustus 2014.

Aangekomen op Utrecht CS zie ik dat de trein van 18:23 niet rijdt. En alles daarna ook niet. Het zou minimaal tot 19:08 duren voor er weer een trein richting Nijmegen zou gaan.

Aangezien er op het tegenoverliggende perron een paar honderd mensen op niet rijdende treinen richting Den Bosch stonden te wachten, adviseerde de omroepstem om om te reizen via Nijmegen. 

De trein van 19:08 kwam.

Toen ik aan de beurt was om in de worstmachine te stappen begonnen de mannetjes en vrouwtjes met NS logo’s op hun pakken driftig mensen uit de deuropeningen te verwijderen en dwingend te verzoeken niet meer in te stappen. De trein was vol. Zelfs ik mocht er niet meer in. Nou, als zelfs de NS vind dat een trein vol is dan weet je het wel. De volgende dan maar.

De volgende trein van 19:23 bleek ook een goed gevulde worstmachine. Toch kreeg ik het voor elkaar om mezelf erin te persen.

Eenmaal onderweg kregen we te horen dat het vanwege de overvolle trein onverantwoord was om op normale snelheid te rijden. Met alle gevolgen van dien. Zoals nog meer vertraagde stoptreinen en rode seinen waar we op moesten wachten dan ik dagelijks gewend ben.. 

Al met al een forse vertraging. Dus ik op ns.nl op het knopje klikken om geld terug te krijgen. 

Eerder deze week zag ik al dat de claim was afgewezen. Vandaag kreeg ik de brief waarin staat waarom het is afgewezen.

Mijn vertraging was minder dan een half uur, aldus de NS. 

Sterf NS. Sterf. Incompetente oplichtersbende. Ik ben een klant. Een koning. Dat snappen jullie niet. Als ik op mijn werk niet snap hoe ik een klant moet behandelen vlieg ik eruit. Als jullie bij wat voor echte werkgever dan ook hadden gewerkt dan waren jullie nu werkloos. Eigenlijk gun ik jullie dat ook. Allemaal.

(Dit is slechts een verhaaltje uit een serie waarvan ik er nog vele kan vertellen)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: