Blogbal.

Omdat het de ideale smoes was om een dag vrij te nemen en met aangenaam gezelschap een hotel in Amsterdam te doen, ging ik naar het blogbal. Uiteraard verheugde ik me ook op de ontmoetingen met mensen die ik voornamelijk online ‘ken’.

Er was weer een hele lading oude bekenden aanwezig. Ik zal niet aan name-dropping beginnen want dat vind ik zelf altijd een beetje sneu gedrag. Maar ik kan de verleiding bijna niet weerstaan.

Daarnaast was er meer dan een buslading aan mensen met wie ik een digitale relatie heb en waarmee ik eens een keer wat anders dan een computervirus wilde uitwisselen door middel van handjesschudden en zoenen. Dat is grotendeels best wel gelukt.

Ook heb ik heel veel bier gedronken en een jointje gerookt in de rookkamer van Arti et Amicitiae alwaar ik vervolgens dubbel lag van het lachen om een voordracht van een meneer die zonder applaus te krijgen de applausmeter had kunnen opblazen met z’n stemgeluid.

Daarna heb ik nog een dichter uit Veghel bedreigd en gingen we met een taxi via de toeristische route naar het hotel. Daar viel ik gelukkig niet uit het raam maar in slaap op het toilet.

Einde.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: