Ik heb Level 42 gezien en aangeraakt.

Ik eet nu kipnuggets uit de hand die Mark King en Mike Lindup heeft aangeraakt.

Dat zou genoeg moeten zijn kwa blog, maar ik ga nu echt wat meer vertellen.

Ze begonnen met Hot Water. Niet het meest geniale nummer enzo. Maar het simpele feit dat ik daar zat en dat ze begonnen te spelen terwijl ik er naar zat te luisteren en kijken. Dat was meer dan genoeg. Een beetje Hot Water verzamelde zich in alle hoeken en gaten van m’n ogen. Ik was emotioneel. Geen idee waarom, het was gewoon zo. Sorry.

Gelukkig kon ik daarna van de muziek genieten. Wat een feest der herkenning. Niet alleen de hits, maar ook mijn favorieten (die niemand kent) kwamen langs. Kansas City Milkman, (da’s een klassieker tijdens de live performances) maar ook een heel speciale versie van “43” werd gespeeld. Naast het drumgedeelte (4/5 van de band was aan het drummen, die ene die niet meedeed keek toe) was het weer ouderwets “klap klap”. Kortom, het was geweldig.

We hadden plaatsen ergens halverwege in het midden. Mooie plaatsen hoor. Maar ik zag opeens mensen voor aan het podium staan. En die werden niet weggestuurd.  Ik dacht, dat kan ik ook. En zo geschiedde.

Ik liep naar voren en zag de helden van heel dichtbij. Ik ben er heel lang blijven staan. Het was mooi. De foto’s staan op hyves.

Het was een geweldige avond. Ik ben een gelukkig mens.

Toen het afgelopen was heb ik alle bandleden de hand geschud. Gewoon omdat het kon. Want ik stond helemaal vooraan. Als laatsten waren Mark en Mike aan de beurt. De handen die toetsen en snaren hebben geraakt hebben me aangeraakt. Een deel van het zweet van hun inspanning is opgedroogd in mijn hand. Ik was ‘m niet eerder dan morgenvroeg als ik onder de douche sta.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: