Aangeraakt

Ik lees te weinig, vind ik. De gelegenheid doet zich niet voor, of ik laat ‘m zich niet voordoen. Het laatste boek wat ik echt gelezen heb was “Alleen” van Sam Gerrits. Oh ja, Osho, het boek der geheimen. Twee dikke pillen van duizenden bladzijdes alles bij elkaar. Maar die heb ik gedurende 3,5 jaar eigenlijk alleen maar voorgelezen in bed. Ook heb ik “Misschien wisten zij alles” van Toon Tellegen helemaal gehoord, omdat ik er met alle genoegen van de wereld bij was als ze daaruit ging voorlezen. Maar ik lees niet veel. Te weinig.

De afgelopen week heb ik twee leesmomenten voor mezelf gemaakt. En 6 hoofdstukken gelezen.

Emma Fasol ken ik uit een blogverleden. Toen heette ze nog anders. Ook had ik haar op msn, toen ik zelf ook nog anders heette. Jaren niks meer mee gedaan. En opeens Emma weer op twitter. Wat denk je? Heeft ze een boek geschreven. Dus ja, ik een en ander opgezocht. Leuk onderwerp. Herkenbaar ook.

Uiteindelijk heb ik het boek besteld bij Emma. Uit nieuwsgierigheid, maar ook een soort beleefdheid. Met het verzoek iets leuks erin te zetten. Zo geschiedde.

Daar lag het boek op tafel. De persoonlijke boodschap bekeken en goedgekeurd. Voorkant/achterkant gezien en gelezen. Citaat uit “Drops of Jupiter’ vond ik helemaal top. Maar toen nog lezen. Dus ik ben maar begonnen.

Na vanochtend hoofdstuk vijf en zes te hebben gelezen heb ik mezelf beloofd om de komende dagen leestijd te maken voor minimaal 1 hoofdstuk per dag. En da’s best knap van Emma.

Advertenties

One thought on “Aangeraakt

  1. bicat schreef:

    Ken ik Emma ook uit dat blogverleden?
    Sam Gerrits….vaag/vuigh wel eens van gehoord. Mijn volgende zoon vernoem ik naar Sam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: